De ce eu? (2015)

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.


   
Vizionati filmul romanesc De ce eu online gratis. De ce eu online, De ce eu gratis, De ce eu film romanesc, De ce eu download, De ce eu film online, De ce eu online gratis.

11 comments

  1. filmul e lansat demult de ce nu il baga-ti v-a e frica????

  2. unde il pot vedea si eu ?

  3. de ce dureaza asa de mult? nu aveti subtitrare?

  4. Filmul costa bani! Cumparati-va bilete sau trimiteti sms 8 euro, si vedeti filmul! Aicea nu PSD sa va dea pe gratis!

  5. e un film romanesc , de ce sa aiba subtritare ?:))

  6. ai auzit de "sarcasm" vreodata?

  7. ce-are a face PSD-ul si cu asta, "aici sta un apelativ pe care-l meriti"!?

  8. Dorina Meila, dureaza asa de mult, pentru ca in spatele filmului au stat sute de ore de munca si nu numai! E corect pentru realizatori ca munca lor sa nu fie pe deplin rasplatita si noi sa il vedem gratis? Mai ales acum, cand inca sunt la apogeul lansarii filmului? Pentru ce ar mai fi muncit daca toata lumea s-ar fi uitat gratis? 🙂

  9. Bianca Beu persoanele care au muncit atat de mult la acest fillm au fost platiti mai mult sa u mai putin si ca de obicei noi romanii ne plac vizionarile gratuite.

Leave a Reply