Scurt-metraj

Vizioneaza Online Gratis Scurt-Metraje Romanesti.

The End (2012)

THE END este o alegorie întunecată despre pedeapsa eternă. Plasat într-o locaţie angoasantă şi slab luminată ce aduce a hală industrială, filmul urmăreşte supliciul „Omului Gras” pe măsură ce acesta este forţat să îşi hrănească lacomia într-un cerc continuu şi interminabil de repetări, timp în care, el este marcat şi …

Vizionare »

Nu (1999)

Un baietel refuza sa accepte apropiata moarte a bunicului sau. Filmul a obtinut, in 2000, Premiul pentru Regie la Festivalul International al Filmelor de Scoala de la München, Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Filmfest Dresda, Silver Award la Festivalul International de Film de la Houston si Silver Spike …

Vizionare »

Sink (2012)

E 31 decembrie. În barul Sink se pregătește petrecerea de revelion. În casele lor, invitații se pregătesc și ei pentru un nou început, pentru un alt sfârșit sau pentru aceleași vise ce poate se vor împlini… la anu’.

Vizionare »

Ela, Panda și Madam (2013)

O tânără corporatistă se grăbește să o ducă pe bunica sa la mare și să se întoarcă la timp în București pentru întâlnirea de la birou de a doua zi. Altfel își pierde job-ul. Dar simpatica bunică are alte planuri.

Vizionare »

Brigada neagră (2013)

Elvis, Jan și Raţă, trei tineri dintr-un sat uitat de lume, visează la o viaţă mai bună. Visul pare a deveni realitate atunci când planul lor cel mai nebunesc este pus în aplicare.

Vizionare »

Excursie (2014)

După ce află că extratereștrii au aterizat în România, Eugen (9 ani) fură o cameră video din magazinul unde tatăl său este angajat ca paznic și începe să își filmeze viața de zi cu zi, apoi dispare. Când micuțul este găsit, imaginile filmate sunt greșit interpretate de către mass-media.

Vizionare »

Noi în anul 2000 (2014)

“50 de tineri născuți după 1989 filmează comunismul cu smartphone-ul” este fraza care deschide filmul. Documentarul presupune o radiografie obiectivă și cu o tentă ușor hilară a felului cum noile generații pot să transmită istoria recentă cu ajutorul instrumentelor new media și, implicit, a modului în care aceștia au asimilat …

Vizionare »

Iulian. a true story (2014)

La 10 ani, Iulian își conștientizează condiția de orfan și începe să-și dorească o viață nouă. Una normală: cu prieteni, libertate, fericire. Destinația aleasă e București, locul care-i poate oferi provocări încă necunoscute. Un documentar despre căutare și speranță – cel mai bun film la DOCUART FEST București.

Vizionare »

Dopul scuză mijloacele (2014)

Un bărbat cade într-un canal al cărui capac fusese furat. Rămâne blocat din cauza propriei burți, jumătate înăuntru și cu mâinile în buzunare. Plin de speranță așteaptă să fie salvat, dar adevăratele probleme abia acum încep. Acest film nu este disponibil momentan.

Vizionare »

Sthorzina (2014)

Sthorzina este povestea a doi copii dintr-un sat aflat lângă Dunăre la granița dintre România și Serbia. Viorel are 12 ani si locuiește doar cu bunicul său, pe care îl ajută să restaureze figurinele unui carusel stricat pe care bătrânul vrea să-l repare. Mirko este fiul în vârstă de 11 …

Vizionare »

Prologul (2015)

Scurtmetrajul surprinde actul final al unei povești de iubire, atunci când ultimele vorbe de dragoste au fost rostite, iar acuzațiile și reproșurile s-au spus și ele. În acel moment începe filmul, atunci începe “Prologul” – debutul unui nou episod dintr-o poveste de iubire. Începutul sfârșitului unei povești de dragoste. Totul …

Vizionare »

Raisa (2015)

Moldova. Într-o zi de iarnă, Raisa călătorește spre Chișinău, în speranța de a găsi ceva ce i-ar putea schimba viața. La baza scenariului stă proza scurtă, inspirată din fapte reale, scrisă de Aurelia Zavtoni. Acest film nu este disponibil momentan.

Vizionare »

Ramona (2015)

O noapte. O fată. O mașină. Nici o coincidență. Violent, stilizat și fără dialoguri, “Ramona” încheie trilogia “impromptu” realizată de Andrei Crețulescu, care mai cuprinde scurtmetrajele “Bad Penny” (2013) și “Kowalski” (2014). Acest film nu este disponibil momentan.

Vizionare »

4:15 PM Sfârșitul Lumii (2016)

Filmul spune povestea unei întâlniri tulburătoare dintre un curier şi un autostopist. Când acesta din urmă îl avertizează că sfârşitul lumii este aproape, curierul îl ia drept nebun, fără să ştie că întâlnirea cu el îi va schimba total viaţa. Acest film nu este disponibil momentan.

Vizionare »